Spin-knik hoogwerkers op rupsen

Spin knik hoogwerkers op rupsen hebben een breedteradius van net geen 1 meter. Ze nemen bovendien heel weinig plaats in op de grond. Daardoor zijn verticale rupshoogwerkers handig voor tal van situaties waar andere types hoogwerkers niet kunnen komen. Werkhoogte tot 30m! De rupsbanden maken het mogelijk om op onverhard terrein te werken. Rentalift werkt uitsluitend met spin knik hoogwerkers op rupsen van de merken Multitel.

Spinhoogwerkers op rubber rupsen

Spinhoogwerkers zijn zo klein en wendbaar dat je ze zelfs binnen kan opstellen. Door hun beperkte gewicht tasten ze de ondergrond niet aan. Een spinhoogwerker heeft bovendien een variabel zwenkbereik. Rentalift vertelt waarom je een nieuwe spinhoogwerker op rupsen kan aankopen.

Waarom een spinhoogwerker met rupsbanden kopen?

Dankzij de rupsbanden en de opvouwbare mast is een spinhoogwerker veelzijdig inzetbaar op zowat elk denkbaar terrein. Toegangen tot tuinen, binnenplaatsen, gebouwen... via deuren of smalle poortjes vormen geen obstakel. Ook steile hellingen en/of trappen kan je overwinnen met deze alleskunners. Wil je een nieuwe spinhoogwerker op rupsen aankopen? Bij Rentalift vind je ze in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Welke nieuwe spinhoogwerkers op rupsen kan ik bij Rentalift aankopen?

Bij Rentalift kan je spinhoogwerkers met rupsbanden kopen van het merk Multitel, aangedreven door een verbrandingsmotor en elektrisch (netspanning 230V). Sommige rupshoogwerkers zijn voorzien van een lithium-ion batterij en werken effici├źnt en snel, zonder lawaai of uitstoot. De spinrupshoogwerkers van het merk Multitel staan gekend voor de beste prestaties in dit segment (uitmuntende reikwijdte, bodemvrijheid, stabiliteit en afwerking).

Welke aankoopformules biedt Rentalift?

Naast de zuivere aankoop van een spinhoogwerker bij Rentalift kan je ook kiezen voor andere formules, zoals leasing of huurkoop.

Type Merk Werkhoogte Hefcapaciteit Hor. bereik Afmetingen Aandrijving Rotatie
maxmaxmax Lengte Breedte Transporthoogte Gewicht
Multitel SMX 170Multitel 17 m 200 kg 7.85 m 4.47 m - 1.19 m 2100 kg Hybride Vraag offerte aan
Multitel SMX 210Multitel 21.2 m 200 kg 9.5 m 4.71 m 0.98 m 1.97 m 2500 kg Hybride 2 x 90┬░ Vraag offerte aan
Multitel SMX 250Multitel 25 m 200 kg 8.55 m 5.12 m - 1.92 m 2660 kg Hybride Vraag offerte aan
Multitel SMX 300 HDMultitel 30 m 270 kg 12.8 m 6.65 m - 2.4 m 5600 kg Hybride Vraag offerte aan
Andere toestellen op aanvraag