Opleidingen via TVH ACADEMY

Voor de bestuurders- en veiligheidsopleidingen werken we samen met TVH Equipment.

Bij TVH Academy, het opleidingscentrum van TVH Equipment, staan ze klaar om jouw opleidingsbehoeften te vervullen. Hun examencentra zijn VCA-erkend, en de opleidingen voldoen aan de normen van het Register Risicovolle Taken. Hier ontdek je de mogelijkheden die ze bieden, zowel voor klanten van Rentalift als voor andere ge├»nteresseerden. 

De opleidingen omvatten verschillende opties. Je kunt ervoor kiezen om het VCA-examen af te leggen, waarmee je het VCA-erkend rijvaardigheidsattest/veiligheidsattest kunt behalen. Daarnaast bieden ze standaardopleidingen aan, maar ze kunnen ook een opleiding op maat samenstellen, afgestemd op jouw specifieke wensen. Hun ervaren trainers zijn bereid om de opleiding te verzorgen op de locatie die voor jou het handigst is.

Waar vinden deze opleidingen plaats? Je hebt de keuze om de opleiding te volgen in een van de trainingscentra in Waregem, Heusden-Zolder, Londerzeel of Nijvel. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om opleidingen op jouw eigen locatie te organiseren, zodat het helemaal aansluit bij jouw situatie. 

Onze opleidingen bestaan uit zowel theoretische lessen als praktische trainingen, eventueel gevolgd door een examen. Na succesvolle afronding van de cursus ontvangt elke deelnemer een attest of bewijs van deelname.