Spin-knik hoogwerkers op rupsen

Rentalift is exclusief verdeler over héél België van Multitel hoogwerkers. Met behulp van een spin-knik hoogwerker op rupsen bereikt men een werkhoogte van maar liefst 25m. Een spinhoogwerker mag gerust op onze vestiging afgehaald worden en wordt dankzij zijn compacte omvang zonder veel moeite op de exacte werkplek gebracht. Het is mogelijk alle besturingshandelingen uit te voeren met behulp van een afstandsbediening.

Het grote voordeel van een spin-knikhoogwerker is dat afstempelen lukt volgens de beschikbare ruimte, zonder af te doen van de stabiliteit. Bovendien is de rupshoogwerker heel efficiënt voor hoogtewerken op oneffen terrein. Voor ondergronden die weinig druk verdragen, wordt de spinhoogwerker met witte non-marking rupsbanden ook aangeraden.

Tijdens het werken zorgt de proportionele bediening er dan weer voor dat nauwkeurig werken geen probleem vormen. Men kiest ervoor om een spin-knik hoogwerker aan te drijven via een dieselmotor maar wanneer eventueel geluidsoverlast beperkt dient te worden, kiest men best om over te schakelen op een elektrische aandrijving.

Wenst u meer informatie over het huren van een spin-knik hoogwerker op rupsen?
Bel ons op 051 31 74 11 of stuur een e-mail

Een overzicht van onze spin-knik hoogwerkers op rupsen: