Spin-knik hoogwerkers op rupsen

De Multitel hoogwerkers worden exclusief over héél België door Rentalift verdeeld. Dankzij een spin-knik hoogwerker op rupsen bereikt men een werkhoogte van maar liefst 25m. Alle mogelijke besturingshandelingen worden eenvoudig met behulp van een afstandsbediening uitgevoerd. Een spinhoogwerker wordt door zijn compacte omvang zonder veel moeite op de exacte werkplek gebracht en mag gerust op onze vestiging afgehaald worden.

Het grote voordeel van deze rupshoogwerker is dat afstempelen lukt volgens de beschikbare ruimte, zonder af te doen van de stabiliteit. Bovendien is de spin-knikhoogwerker heel efficiënt voor hoogtewerken op oneffen terrein, alsook voor ondergronden die weinig druk verdragen, waarbij de witte non-marking rupsbanden ideaal zijn.

Secuur werk mag geen probleem vormen dankzij de uiterst nauwkeurige proportionele bediening. Men kiest ervoor om een spin-knik hoogwerker aan te drijven via een dieselmotor maar wanneer eventueel geluidsoverlast beperkt dient te worden, kiest men best om over te schakelen op een elektrische aandrijving.

Wenst u meer informatie over het huren van een spin-knik hoogwerker op rupsen?
Bel ons op 051 31 74 11 of stuur een mail

Een overzicht van onze spin-knik hoogwerkers op rupsen:

Multitel SMX 170
Multitel SMX 210
Multitel SMX 250