Schaarliften

Rentalift beschikt over heel wat verschillende types schaarliften die voor heel wat uiteenlopende karweien inzetbaar zijn. De maximale werkhoogte reikt tot wel 18,15m en de platformen variëren van 0,68m op 1,25m tot niet minder dan 1,80m op 3,90m. Alle type schaarliften zijn perfect vanop hoogte verplaatsbaar. hoogtewerk op effen vloeren of binnenwerk wordt bij voorkeur een schaarlift met elektrische motor gebruikt, denk maar aan schilderwerken, elektriciteitswerken, enz. Wanneer het terrein eerder ruw ligt is een schaarlift aangedreven door een dieselmotor een betere optie.

Nieuw in onze verhuurvloot zijn de Bibi schaarliften op rupsen van Almac, uniek in hun segment. De HE-serie die uitgerust is met stabilisatoren en de BL-serie met een gepatenteerd automatisch nivellerings-systeem zorgen voor een baanbrekende oplossing voor smalle en oneffen doorgangen. Met een uiterst eenvoudige bediening is het mogelijk met deze schaarliften op rupsen hellingen tot wel 25° te overwinnen.

Indien u hoogtewerk dient te verrichten met zijdelings bereik, neem dan zeker een kijkje in ons uitgebreide gamma aan telescopische hoogwerkers of zelf knik-telescopische hoogwerkers.

Wenst u meer informatie over het huren van een schaarlift?
Bel ons op 051 31 74 11 of stuur een e-mail

Een overzicht van onze elektrische schaarliften:

Een overzicht van onze diesel schaarliften :

Een overzicht van onze schaarliften op rupsen:
beschikbaar met stabilisatoren of met zelf-nivellerende rupsen